|
1 |
[Lexikon der Küche] Herings Lexikon der Küche Hering, Richard. - Hamburg : Nikol Verlag, 2016, 25. Auflage
|
|
|
2 |
Herings Lexikon der Küche HaanGruiten : Pfanneberg, 2012, Einzellizenz
|
|
|
3 |
Herings Lexikon der Küche Hering, Richard. - Haan-Gruiten : Pfanneberg, 2012, 25., durchges. Aufl., 1. Dr.
|
|
|
4 |
Herings Lexikon der Küche Haan-Gruiten : Pfanneberg, 2009, Einzellizenz
|
|
|
5 |
Herings Lexikon der Küche Hering, Richard. - Haan-Gruiten : Pfanneberg, 2009, 24., erw. Aufl., 1. Dr., Jubiläumsausg.
|
|
|
6 |
Herings Lexikon der Küche Haan-Gruiten : Pfanneberg, 2002
|
|
|
7 |
Herings Lexikon der Küche Hering, Richard. - Haan-Gruiten : Pfanneberg, 2001, 23., erw. Aufl. / hrsg. von F. Jürgen Herrmann
|
|
|
8 |
Hering's dictionary of classical and modern cookery and practical reference manual for the hotel, restaurant and catering trade Hering, Richard. - Tenter St. Rotherham : Virtue, [2000?], 13. English ed. / by Walter Bickel
|
|
|
9 |
Lexikon der Küche Hering, Richard. - Gießen : Fachbuchverl. Pfanneberg, 1997, 22., überarb. Aufl., 27. Druckaufl. / hrsg. von F. Jürgen Herrmann
|
|
|
10 |
Lexikon der Küche Hering, Richard. - Giessen : Fachbuchverl. Pfanneberg, 1993, 21., neubearb. Aufl., 26. Druckaufl. / hrsg. von F. Jürgen Herrmann
|
|