Katalog der Deutschen Nationalbibliothek

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Ergebnis der Suche nach: "Functional_food"
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Bücher 1 Functional Foods
Syrpas, Michail. - Berlin : De Gruyter, 2025, 1. Auflage
Ankündigung
Online Ressourcen 2 Biomedical Perspectives of Herbal Honey
Kumar, Rajesh. - Singapore : Springer Nature Singapore, Imprint: Springer, 2024, 1st ed. 2024
Online Ressource
Online Ressourcen 3 Buckwheat
New York, NY : Springer US, Imprint: Humana, 2024, 1st ed. 2024
Online Ressource
Online Ressourcen 4 Limited enzymatic hydrolysis of green coffee protein as a technique for preparing new functional food components
Ali, Mostafa. - Dresden : Technische Universität Dresden, 2024
Online Ressource
Bücher 5 Praxishandbuch Functional Food / Akt.-Lfg. 103
2024
Vorhanden in Leipzig Vorhanden in Frankfurt
Bücher 6 Praxishandbuch Functional Food / Akt.-Lfg. 104
2024
Vorhanden in Leipzig Vorhanden in Frankfurt
Bücher 7 Praxishandbuch Nahrungsergänzung und spezielle Lebensmittel / Aktualisierung 21
2024
Vorhanden in Leipzig Vorhanden in Frankfurt
Artikel 8 Cytotoxic and phytochemical screening of Solanum lycopersicum–Daucus carota hydro-ethanolic extract and in silico evaluation of its lycopene content as anticancer agent
Enthalten in Open chemistry Bd. 22, 2024, Nr. 1. 20 S.
Online Ressource
Artikel 9 Raspberry Ketone Prevents LPS‐Induced Depression‐Like Behaviors in Mice by Inhibiting TLR‐4/NF‐κB Signaling Pathway via the Gut‐Brain Axis
Enthalten in Molecular nutrition & food research 17.05.2024. 12 S.
Online Ressource
Artikel 10 Human Metabolism and Excretion of Kawakawa (Piper excelsum) Leaf Chemicals
Enthalten in Molecular nutrition & food research 22.02.2024. 11 S.
Online Ressource


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