|
1 |
Food chemistry Belitz, Hans-Dieter. - Berlin : Springer, 2009, 4., rev. and extended ed.
|
|
|
2 |
Lehrbuch der Lebensmittelchemie Belitz, Hans-Dieter. - Berlin : Springer, 2008, 6., vollst. überarb. Aufl.
|
|
|
3 |
Food chemistry Belitz, Hans-Dieter. - Berlin : Springer, 2004, 3., rev. ed.
|
|
|
4 |
Lehrbuch der Lebensmittelchemie Belitz, Hans-Dieter. - Berlin : Springer, 2001, 5., vollst. überarb. Aufl.
|
|
|
5 |
Food chemistry Belitz, Hans-Dieter. - Berlin : Springer, 1999, 2. ed.
|
|
|
6 |
Compilation of ordor thresholds, odor qualities and retention indices of key food odorants Rychlik, Michael. - Garching, Germany : Dt. Forschungsanst. für Lebensmittelchemie, 1998
|
|
|
7 |
Lehrbuch der Lebensmittelchemie Belitz, Hans-Dieter. - Berlin : Springer, [1995], 4., überarb. Aufl., korrigierter Nachdr.
|
|
|
8 |
Lehrbuch der Lebensmittelchemie Belitz, Hans-Dieter. - Berlin : Springer, 1992, 4., überarb. Aufl.
|
|
|
9 |
Food chemistry Belitz, Hans-Dieter. - Berlin : Springer, 1987
|
|
|
10 |
Lehrbuch der Lebensmittelchemie Belitz, Hans-Dieter. - Berlin : Springer, 1987, 3., überarb. Aufl.
|
|