| 
			1 | 
		
			
									
						Analytical and nutritional evaluation of rye grain in diets for growing pigs Schmitz, Klara Theresa. - Gießen : VVB Laufersweiler Verlag, 2024, 1. Auflage
					
							 | 
									
			
								
															  
																  
										
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			2 | 
		
			
									
						High-throughput phenotyping of drought stress resistance in mapping populations of rye: canopy temperature, radiation interception and stay-green Graß, Rikard. - Kiel : Institut für Pflanzenbau und Pflanzenzüchtung der Christian-Albrechts-Universität zu Kiel, [2021]
					
							 | 
									
			
								
															  
																  
										
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			3 | 
		
			
									
						Pathogenesis of celiac disease: identification of isopeptides between tissue transglutaminase and gluten peptides from wheat, rye and barley by LC-MS/MS Lexhaller, Barbara. - München : Verlag Dr. Hut, 2020, 1. Auflage
					
							 | 
									
			
								
															  
																  
										
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			4 | 
		
			
									
						Sensitivität und Spezifität zweier Immunoassaysysteme zur Messung spezifischer IgE-Antikörper bezogen auf Anamnese, Haut- und Provokationstests am Beispiel der Allergene Roggen, Erdnuss, Weizen und Soja Blendermann, Cinthia. - Hannover, 2020
					
							 | 
									
			
								
															  
																  
										
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			5 | 
		
			
									
						Isolation and application of phenolic compounds as antifungal agents with particular reference to alk(en)ylresorcinols from rye bran Patzke, Hannes. - Göttingen : Cuvillier Verlag, 2018, 1. Auflage
					
							 | 
									
			
								
															  
																  
										
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			6 | 
		
			
									
						Zur Bedeutung physiko-chemischer Eigenschaften von Futtergetreide (Weizen, Roggen, Gerste) für die Herstellung und Verwendung in Mischfuttermitteln für Schweine Grone, Richard Christopher. - Hannover, 2018
					
							 | 
									
			
								
															  
																  
										
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			7 | 
		
			
									
						Standardized ileal amino acid digestibility and basal endogenous losses of amino acids in different genotypes of rye and triticale fed to growing pigs Strang, Elisa. - Göttingen : Cuvillier Verlag, 2017, 1. Auflage
					
							 | 
									
			
								
															  
																  
										
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			8 | 
		
			
									
						Untersuchungen zum Einsatz und Futterwert von Ganzpflanzensilagen (Weizen, Roggen, Mais) als Hauptkomponenten in der Fütterung tragender Sauen Sievers, Stefanie Lee. - Gießen : DVG Service GmbH, 2017, 1. Auflage
					
							 | 
									
			
								
															  
																  
										
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			9 | 
		
			
									
						Phenotypic and molecular analyses of grain and biomass productivity under irrigated and rainfed conditions in hybrid rye Gottwald, Marlen, 2014
					
							 | 
									
			
								
															  
																  
										
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			10 | 
		
			
									
						Der Streit um das Gottesbild des leidenden Israeliten Lee, Il-rye. - Frankfurt, M. : PL Acad. Research, 2013
					
							 | 
									
			
								
															  
																  
										
								
			 |