|
1 |
Tierwohl in der Fleischwirtschaft Hardenberg, Louisa Marie von, Gräfin. - Göttingen : Cuvillier Verlag, 2020, 1. Auflage
|
|
|
2 |
Bedingungen und Möglichkeiten der Transformation industrieller Fleischwirtschaft Bramlage, Henrik. - Marburg : Metropolis-Verlag, 2018, [1. Auflage]
|
|
|
3 |
Das Potenzial der Fleischwirtschaft für Nachhaltigkeit Scholtz, Alexia. - Berlin : LIT, 2015
|
|
|
4 |
Tierzucht und Zivilrecht Merk, Raphaela. - Köln : Heymann, 2013
|
|
|
5 |
Increase in protein demand for China’s livestock sector and its implications for international agricultural trade Sun, Wei. - Göttingen : Cuvillier, 2011, 1. Aufl.
|
|
|
6 |
Inter-organisational innovation processes in the agrifood industry Bruns, Maren, 2011
|
|
|
7 |
Inter-organisational innovation processes in the agrifood industry Bruns, Maren. - Bonn : Universitäts- und Landesbibliothek Bonn, 2011
|
|
|
8 |
Strategisches Management im Viehhandel Voss, Anja. - Göttingen : Cuvillier, 2011, 1. Aufl.
|
|
|
9 |
The impact of socio-economic development and climate change on livestock management in Benin Gruber, Ina. - Frankfurt, M. : Lang, 2009
|
|
|
10 |
From subsistence to market oriented livestock smallholder development in Nicaragua and Honduras Aburto Sanchez, Elsa. - Weikersheim : Margraf, 2008
|
|