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Ergebnis der Suche nach:
"111202132"
im Bestand: Gesamter Bestand
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1
Physical aspects of spreadable semi-solid animal protein emulsions
Bächle, Mathias. - Mainz : Universitätsbibliothek der Johannes Gutenberg-Universität Mainz, 2025
2
Cover Feature: Simple Method to Assess Foam Structure and Stability using Hydrophobin and BSA as Model Systems (ChemPhysChem 15/2024)
Enthalten in ChemPhysChem Bd. 25, 2024, Nr. 15. 1 S.
3
Simple Method to Assess Foam Structure and Stability using Hydrophobin and BSA as Model Systems
Enthalten in ChemPhysChem 01.07.2024. 13 S.
4
[Biophysik der Ernährung]
Nutrition Biophysics
Vilgis, Thomas. - Berlin, Heidelberg : Springer Berlin Heidelberg, 2023, 1st edition 2023
5
Oil structuring: polymer bridging mechanism for structuring soft materials using natural emulsions as templates
Zambrano Solorzano, Juan Carlos. - Mainz : Universitätsbibliothek der Johannes Gutenberg-Universität Mainz, 2023
6
Biophysik der Ernährung
Vilgis, Thomas. - Berlin, Heidelberg : Springer Berlin Heidelberg, 2022, 2. Auflage 2022
7
Noch mehr kochen für Angeber - Kochbuch von Stiftung Warentest - mit 50 neuen kulinarischen Effekten, die umhauen
Vilgis, Thomas. - Berlin : Stiftung Warentest, 2022, 1. Auflage
8
Noch mehr kochen für Angeber - Kochbuch von Stiftung Warentest - mit 50 neuen kulinarischen Effekten, die umhauen
Vilgis, Thomas. - Berlin : Stiftung Warentest, 2022, 1. Auflage
9
Aroma Gemüse
Vilgis, Thomas. - Berlin : Stiftung Warentest, 2021, 2. Auflage
10
Aroma - Die Kunst des Würzens
Vilgis, Thomas. - Berlin : Stiftung Warentest, 2020, 5. Auflage
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