| 
			1 | 
		
			
									
						Impact of heat and drought during plant growth on processing-relevant starch characteristics of malting barley in the context of climate change challenges for the brewing industry Hör, Stefan. - München : Universitätsbibliothek der TU München, 2025
					
							 | 
									
			
								
									  
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			2 | 
		
			
									
						Applied Malting and Brewing Science Narziß, Ludwig. - Weinheim : Wiley-VCH GmbH, 2023, 1. Auflage
					
							 | 
									
			
								
									  
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			3 | 
		
			
									
						Applied Malting and Brewing Science Narziß, Ludwig. - Weinheim : Wiley-VCH GmbH, 2023, 1. Auflage
					
							 | 
									
			
								
									  
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			4 | 
		
			
									
						Brewing Techniques in Practice Back, Werner. - Nürnberg : Fachverlag Hans Carl, 2020
					
							 | 
									
			
								
									  
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			5 | 
		
			
									
						Brewing Techniques in Practice Back, Werner. - Nürnberg : Fachverlag Hans Carl, 2020
					
							 | 
									
			
								
									  
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			6 | 
		
			
									
						Abriss der Bierbrauerei Narziß, Ludwig. - Weinheim : Wiley-VCH Verlag GmbH & Co. KGaA, 2017, 8. vollst. überarb. u. erw. Auflage
					
							 | 
									
			
								
									  
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			7 | 
		
			
									
						Abriss der Bierbrauerei Narziß, Ludwig. - Weinheim : Wiley-VCH Verlag GmbH & Co. KGaA, 2017, 8. vollst. überarb. u. erw. Auflage
					
							 | 
									
			
								
									  
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			8 | 
		
			
									
						Ausgewählte Kapitel der Brauereitechnologie Bohak, Ingrid. - Nürnberg : Fachverlag Hans Carl, 2016
					
							 | 
									
			
								
									  
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			9 | 
		
			
									
						Technologische Einflussnahme auf den Lipidabbau im Sinne einer Verbesserung der Geschmacksstabilität des Bieres Gastl, Martina, 2006
					
							 | 
									
			
								
									  
								
			 |