|
1 |
Cultures of Food and Gastronomy in Mughal and post-Mughal India Narayanan, Divya. - Heidelberg : Universitätsbibliothek Heidelberg, 2015
|
|
|
2 |
Richtig rauchen Lipinsky, Anke. - Münster : Waxmann Verlag GmbH, 2015
|
|
|
3 |
"The situation is changing the habits" - dietary acculturation and affecting factors among selected South Indian migrants in Singapore in context of the acculturation process Pahr-Hosbach, Sandra. - Gießen : Universitätsbibliothek, 2015
|
|
|
4 |
Culture, Acculturation, and Eating Behaviour in Adolescence:A Comprehensive Analysis of Turkish Migrants in Comparison to Germans and Turks Steinhilber, Amina. - Schwäbisch Gmünd : Pädagogische Hochschule Schwäbisch Gmünd, Bibliothek, 2014
|
|
|
5 |
Gemeinsam essen Bennewitz, Kristina. - Jena : Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek Jena, 2014
|
|
|
6 |
Trink- und Mahlgemeinschaften im archaischen und klassischen Griechenland Köster, Anette. - Berlin : Freie Universität Berlin, 2011
|
|
|
7 |
Das Tafelzeremoniell an deutschen Höfen im 17. und 18. Jahrhundert Seutter von Lötzen, Claudia Curtius, 2008
|
|
|
8 |
Jugendesskultur Bartsch, Silke, 2006
|
|