|
1 |
journal culinaire. Kultur und Wissenschaft des Essens Münster : Edition Wurzer & Vilgis, 2025, 1. Auflage
|
Ankündigung
|
|
2 |
Kochen in Kupfer - Silber GAD 2021 - Swiss Gourmet Book Award Gold 2021 Vilgis, Thomas. - Cadolzburg : ars vivendi, 2025, 1. Auflage
|
Ankündigung
|
|
3 |
Miso Zaltenbach, Claudia. - Weil der Stadt : Hädecke Verlag, 2025, 1. erweiterte Neuausgabe
|
Ankündigung
|
|
4 |
Physical aspects of spreadable semi-solid animal protein emulsions Bächle, Mathias. - Mainz : Universitätsbibliothek der Johannes Gutenberg-Universität Mainz, 2025
|
|
|
5 |
journal culinaire. Kultur und Wissenschaft des Essens Münster : Edition Wurzer & Vilgis, 2024, 1. Auflage
|
Ankündigung
|
|
6 |
Cover Feature: Simple Method to Assess Foam Structure and Stability using Hydrophobin and BSA as Model Systems (ChemPhysChem 15/2024) Enthalten in ChemPhysChem Bd. 25, 2024, Nr. 15. 1 S.
|
|
|
7 |
Simple Method to Assess Foam Structure and Stability using Hydrophobin and BSA as Model Systems Enthalten in ChemPhysChem 01.07.2024. 13 S.
|
|
|
8 |
[Biophysik der Ernährung] Nutrition biophysics Vilgis, Thomas. - Berlin, Germany : Springer, [2023]
|
|
|
9 |
[Biophysik der Ernährung] Nutrition Biophysics Vilgis, Thomas. - Berlin, Heidelberg : Springer Berlin Heidelberg, 2023, 1st edition 2023
|
|
|
10 |
Oil structuring: polymer bridging mechanism for structuring soft materials using natural emulsions as templates Zambrano Solorzano, Juan Carlos. - Mainz : Universitätsbibliothek der Johannes Gutenberg-Universität Mainz, 2023
|
|