| 
			1 | 
		
			
									
						Physical aspects of spreadable semi-solid animal protein emulsions Bächle, Mathias. - Mainz : Universitätsbibliothek der Johannes Gutenberg-Universität Mainz, 2025
					
							 | 
									
			
								
									  
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			2 | 
		
			
									
						Cover Feature: Simple Method to Assess Foam Structure and Stability using Hydrophobin and BSA as Model Systems (ChemPhysChem 15/2024) Enthalten in ChemPhysChem Bd. 25, 2024, Nr. 15. 1 S.
					
							 | 
									
			
								
									  
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			3 | 
		
			
									
						Simple Method to Assess Foam Structure and Stability using Hydrophobin and BSA as Model Systems Enthalten in ChemPhysChem 01.07.2024. 13 S.
					
							 | 
									
			
								
									  
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			4 | 
		
			
									
						[Biophysik der Ernährung]  Nutrition biophysics Vilgis, Thomas. - Berlin, Germany : Springer, [2023]
					
							 | 
									
			
								
															  
																  
										
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			5 | 
		
			
									
						[Biophysik der Ernährung]  Nutrition Biophysics Vilgis, Thomas. - Berlin, Heidelberg : Springer Berlin Heidelberg, 2023, 1st edition 2023
					
							 | 
									
			
								
									  
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			6 | 
		
			
									
						Oil structuring: polymer bridging mechanism for structuring soft materials using natural emulsions as templates Zambrano Solorzano, Juan Carlos. - Mainz : Universitätsbibliothek der Johannes Gutenberg-Universität Mainz, 2023
					
							 | 
									
			
								
									  
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			7 | 
		
			
									
						Biophysik der Ernährung Vilgis, Thomas. - Berlin : Springer Spektrum, [2022], 2. Auflage
					
							 | 
									
			
								
															  
																  
										
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			8 | 
		
			
									
						Biophysik der Ernährung Vilgis, Thomas. - Berlin, Heidelberg : Springer Berlin Heidelberg, 2022, 2. Auflage 2022
					
							 | 
									
			
								
									  
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			9 | 
		
			
									
						Der Genussforscher Vilgis, Thomas. - Cadolzburg : ars vivendi, 2022, Originalausgabe, 1. Auflage
					
							 | 
									
			
								
															  
																  
										
								
			 | 
		
		
			
			 
			
					    					 
							
			 | 
			10 | 
		
			
									
						Noch mehr kochen für Angeber - Kochbuch von Stiftung Warentest - mit 50 neuen kulinarischen Effekten, die umhauen Vilgis, Thomas. - Berlin : Stiftung Warentest, 2022, 1. Auflage
					
							 | 
									
			
								
									  
								
			 |