|
1 |
Assessment of a novel active packaging material to improve the resource efficiency of food production by increasing the safety and shelf life of perishable products Dohlen, Sophia. - Bonn : Universitäts- und Landesbibliothek Bonn, 2025
|
|
|
2 |
Beyond zooming Gedicke, Sven. - München : Verlag der Bayerischen Akademie der Wissenschaften, 2025
|
|
|
3 |
Colostrum Management on German Dairy Farms Ahmann, Johanna. - Bonn : Universitäts- und Landesbibliothek Bonn, 2025
|
|
|
4 |
Die Bedeutung des Paucimannose-Nachweises beim Ovarialkarzinom Adloff, Lina Sophie. - Bonn : Universitäts- und Landesbibliothek Bonn, 2025
|
|
|
5 |
Geometric algorithms for the visual exploration of spatiotemporal data Bonerath, Annika. - München : Verlag der Bayerischen Akademie der Wissenschaften, 2025
|
|
|
6 |
Risikomanagement mittels hochauflösender Vorderabschnittsbildgebung bei Glaukom-Drainage-Implantaten Schipper, Pascal. - Bonn : Universitäts- und Landesbibliothek Bonn, 2025
|
|
|
7 |
Schlossanlagen und Schlossausstattungen von Fürstinnen im deutschsprachigen Raum Afzal, Jennifer Tamina. - Bonn : Universitäts- und Landesbibliothek Bonn, 2025
|
|
|
8 |
A census on the gas content of star-forming galaxies over the past 11 billion years of the universe Wang, Tsan-Ming. - Bonn : Universitäts- und Landesbibliothek Bonn, 2024
|
|
|
9 |
Acceptance of innovations for sustainable food production: A consumer and farmer perspective on the use of soil-microbes Ploll, Ursula. - Bonn : Universitäts- und Landesbibliothek Bonn, 2024
|
|
|
10 |
Agro-climate service delivery and scaling at the last mile Luu, Thi Thu Giang. - Bonn : Universitäts- und Landesbibliothek Bonn, 2024
|
|