Katalog der Deutschen Nationalbibliothek

Neuigkeiten

Leichte Bedienung, intuitive Suche: Die Betaversion unseres neuen Katalogs ist online! → Zur Betaversion des neuen DNB-Katalogs

 
 

Ergebnis der Suche nach: "Rye"



Treffer 6 von 1605 < < > <



Online Ressourcen
Link zu diesem Datensatz https://d-nb.info/1365669130
Titel Rye: Processing, Nutritional Profile and Commercial Uses / edited by Sukhvinder Singh Purewal
Person(en) Singh Purewal, Sukhvinder (Herausgeber)
Organisation(en) SpringerLink (Online service) (Sonstige)
Ausgabe 1st ed. 2025
Verlag Cham : Springer Nature Switzerland, Imprint: Springer
Zeitliche Einordnung Erscheinungsdatum: 2025
Umfang/Format Online-Ressource, XX, 210 p. 31 illus., 27 illus. in color. : online resource.
Andere Ausgabe(n) Printed edition:: ISBN: 978-3-031-86612-8
Printed edition:: ISBN: 978-3-031-86614-2
Printed edition:: ISBN: 978-3-031-86615-9
Inhalt Rye grains, structure and their components: A brief overview -- Physico-functional properties of rye grains and flour -- Rye protein: extraction, identification and properties -- Rye starch: extraction methods and properties -- Rye fiber: extraction, identification methods and health benefiting feature -- Rye phenolics: extraction, identification, structure and health benefits -- Rye flour based food products, properties and storage stability -- Satiety status and health benefiting features of rye based products -- Processing mediated changes in nutritional profile of rye (Secale cereale) -- Post harvest management of rye grains
Persistent Identifier URN: urn:nbn:de:101:1-2505150407286.450078674184
DOI: 10.1007/978-3-031-86613-5
URL https://doi.org/10.1007/978-3-031-86613-5
ISBN/Einband/Preis 978-3-031-86613-5
Sprache(n) Englisch (eng)
DDC-Notation 633.1 (maschinell ermittelte DDC-Kurznotation)
Sachgruppe(n) 630 Landwirtschaft, Veterinärmedizin

Online-Zugriff Archivobjekt öffnen




Treffer 6 von 1605
< < > <


E-Mail-IconAdministration