Katalog der Deutschen Nationalbibliothek
Ergebnis der Suche nach: cod="rb"
![]() |
|
Link zu diesem Datensatz | https://d-nb.info/1235663779 |
Titel | Reduction of Food Loss and Waste – The Challenges and Conclusions for Actions : Findings and Recommendations for Actions of an international Conference by the Pontifical Academy of Sciences with the Rockefeller Foundation ; Food Systems Summit Brief prepared by Research Partners of the Scientific Group for the Food Systems Summit February 15, 2021 / Joachim von Braun, Marcelo Sánchez Sorondo, Roy Steiner |
Person(en) |
von Braun, Joachim (Verfasser) Sánchez Sorondo, Marcelo (Verfasser) Steiner, Roy (Verfasser) |
Verlag | Bonn : Universitäts- und Landesbibliothek Bonn |
Zeitliche Einordnung | Erscheinungsdatum: 2021 |
Umfang/Format | Online-Ressource |
Persistent Identifier |
URN: urn:nbn:de:101:1-2021061702543935578360 Handle: 20.500.11811/9147 |
URL | https://hdl.handle.net/20.500.11811/9147 (Verlag) (kostenfrei zugänglich) |
Sprache(n) | Englisch (eng) |
Anmerkungen |
In: https://sc-fss2021.org/wp-content/uploads/2021/04/FSS_Brief_Food_Loss_and_Waste_Reduction.pdf In: Bonn : Center for Development Research (ZEF) in cooperation with the Scientific Group for the UN Food System Summit 2021, 2021 |
Sachgruppe(n) | 330 Wirtschaft |
Online-Zugriff | Archivobjekt öffnen |
