|
51 |
Das große Vollwert-Backbuch Rönner, Josef. - Hannover : Schlütersche Verlagsgesellschaft mbH & Co. KG, 2010
|
|
|
52 |
Ernährungsratgeber Backen bei Diabetes Müller, Sven-David. - Hannover : Schlütersche Verlagsgesellschaft mbH & Co. KG, 2010
|
|
|
53 |
1000 - Die besten Backrezepte Bielefeld : Dr. Oetker Verlag, 2009
|
|
|
54 |
Vollwertige Weihnachtsbäckerei mit Pfiff Walker, Herbert. - Darmstadt : pala, 2008, 1. Auflage, revidierte Ausgabe
|
|
|
55 |
Pyrolytic Acrylamide Formation and Impact of Agronomic and Technological Factors on its Minimization in Bakery Products Claus, Achim. - Aachen : Shaker, 2007, 1. Auflage
|
|
|
56 |
Hydrolysis of gluten and the formation of flavor precursors during sourdough fermentation Thiele, Claudia, [2004]
|
|