Katalog der Deutschen Nationalbibliothek
Ergebnis der Suche nach: "Rye"
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Link zu diesem Datensatz | https://d-nb.info/94178665X |
Titel | The certification of the mass fraction of major components and essential elements in rye flour, wheat flour and lyophilized haricots verts (beans) reference materials : CRMs 381, 382 & 383 / Commission of the European Communities, Community Bureau of Reference, Directorate General Science, Research and Development. P. Hollman ... |
Person(en) | Hollman, P. (Mitwirkender) |
Organisation(en) | Europäische Kommission. Community Bureau of Reference (Herausgebendes Organ) |
Verlag | Luxembourg : Commission of the Europ. Communities, Dir. General XIII Information Technologies and Industries, and Telecommunications |
Zeitliche Einordnung | Erscheinungsdatum: 1993 |
Umfang/Format | 126 S. ; 30 cm |
ISBN/Einband/Preis | geh. |
Identifikationsnummern | Reportnummer: EUR 14553 EN |
Beziehungen | BCR information : Reference materials |
Anmerkungen | Literaturangaben |
Weiterführende Informationen | Inhaltsverzeichnis |
Leipzig |
Signatur: J 1993 B 1546
Bereitstellung in Leipzig |
