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Titel Effect of smoldering air volume flow rates and smoking time on quality attributes of Frankfurter-type sausages / Malte Leible, Kurt Herrmann, Monika Gibis, Jochen Weiss ; Herausgeber: Leible, Malte; Department of Food Material Science, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstrasse 21/25, 70599, Stuttgart, Germany; Herrmann, Kurt; Department of Food Material Science, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstrasse 21/25, 70599, Stuttgart, Germany; Gibis, Monika; Department of Food Material Science, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstrasse 21/25, 70599, Stuttgart, Germany; Weiss, Jochen; Department of Food Material Science, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstrasse 21/25, 70599, Stuttgart, Germany
Person(en) Leible, Malte (Verfasser)
Herrmann, Kurt (Verfasser)
Gibis, Monika (Verfasser)
Weiss, Jochen (Verfasser)
Organisation(en) Leible, Malte; Department of Food Material Science, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstrasse 21/25, 70599, Stuttgart, Germany (Herausgeber)
Herrmann, Kurt; Department of Food Material Science, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstrasse 21/25, 70599, Stuttgart, Germany (Herausgeber)
Gibis, Monika; Department of Food Material Science, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstrasse 21/25, 70599, Stuttgart, Germany (Herausgeber)
Weiss, Jochen; Department of Food Material Science, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstrasse 21/25, 70599, Stuttgart, Germany (Herausgeber)
Verlag Hohenheim : Universität Hohenheim
Zeitliche Einordnung Erscheinungsdatum: 2025
Umfang/Format Online-Ressource
Persistent Identifier URN: urn:nbn:de:101:1-2511190118339.242175717591
DOI: 10.1007/s00217-025-04801-2
URL https://doi.org/10.1007/s00217-025-04801-2 (Verlag) (kostenfrei zugänglich)
https://hohpublica.uni-hohenheim.de/handle/123456789/18301 (Verlag) (kostenfrei zugänglich)
Sprache(n) Englisch (eng)
Anmerkungen In: European food research and technology, 251 (2025), 10, 2915-2926. https://doi.org/10.1007/s00217-025-04801-2. ISSN: 1438-2385
In: European food research and technology
In: 251
In: 10
In: 2915
In: 2926
In: Springer Berlin Heidelberg
In: Berlin/Heidelberg
In: 1438-2377
In: 1438-2385
DDC-Notation 664.9 (maschinell ermittelte DDC-Kurznotation)
Sachgruppe(n) 660 Technische Chemie

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