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Link zu diesem Datensatz https://d-nb.info/1322982287
Titel Food Engineering Principles and Practices : A One-Semester Course / by Syed S. H. Rizvi
Person(en) Rizvi, Syed Sajjad Hussain (Verfasser)
Organisation(en) SpringerLink (Online service) (Sonstige)
Ausgabe 1st ed. 2024
Verlag Cham : Springer International Publishing, Imprint: Springer
Zeitliche Einordnung Erscheinungsdatum: 2024
Umfang/Format Online-Ressource, XXIV, 528 p. 1 illus. : online resource.
Andere Ausgabe(n) Printed edition:: ISBN: 978-3-031-34122-9
Printed edition:: ISBN: 978-3-031-34124-3
Printed edition:: ISBN: 978-3-031-34125-0
Inhalt Chapter 1: Basic Concepts and Material Properties -- Chapter 2: Systems, Processes and Phase Equilibria -- Chapter 3: Thermodynamics: Basic Concepts -- Chapter 4: Mass and Energy Balances -- Chapter 5: Fluid Mechanics: Basic Concepts -- Chapter 6: Fluid Mechanics: Applications -- Chapter 7: Heat Transfer: Steady State Conduction -- Chapter 8: Heat Transfer: Steady State Convection -- Chapter 9: Heat Transfer: Unsteady State -- Chapter 10: Heat Transfer: Radiation, Dielectric and Ohmic -- Chapter 11: Mass Transfer: Basic Concepts -- Chapter 12: Refrigeration -- Chapter 13: Psychrometrics
Persistent Identifier URN: urn:nbn:de:101:1-2024030903120533439338
DOI: 10.1007/978-3-031-34123-6
URL https://doi.org/10.1007/978-3-031-34123-6
ISBN/Einband/Preis 978-3-031-34123-6
Sprache(n) Englisch (eng)
DDC-Notation 664 (maschinell ermittelte DDC-Kurznotation)
Sachgruppe(n) 660 Technische Chemie

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