Katalog der Deutschen Nationalbibliothek
Ergebnis der Suche nach: cod="ro"
![]() |
|
Link zu diesem Datensatz | https://d-nb.info/1364427214 |
Titel | What Does it Take for Sour Grapes to Remain Sour? Persistent Effects of Behavioral Inhibition in Go/No-Go Tasks on the Evaluation of Appetitive Stimuli / Benjamin G. Serfas, Arnd Florack, Oliver B. Büttner, Tim Voegeding |
Person(en) |
Serfas, Benjamin (Verfasser) Florack, Arnd (Verfasser) Büttner, Oliver B. (Verfasser) Voegeding, Tim (Verfasser) |
Verlag | Duisburg ; Essen : Universität Duisburg-Essen |
Zeitliche Einordnung | Erscheinungsdatum: 2021 |
Umfang/Format | Online-Ressource (pdf) |
Persistent Identifier |
URN: urn:nbn:de:hbz:464-20210901-133254-8 DOI: 10.1037/mot0000051 |
URL | https://duepublico2.uni-due.de/receive/duepublico_mods_00074769 (Verlag) (kostenfrei zugänglich) |
Sprache(n) | Englisch (eng) |
Anmerkungen |
In: This is the manuscript of an article accepted for publication in Motivation Science. Serfas, B. G., Florack, A., Büttner, O. B., & Voegeding, T. (2017). What does it take for sour grapes to remain sour? Persistent effects of behavioral inhibition in go/no-go tasks on the evaluation of appetitive stimuli. Motivation Science, 3(1), 1–18. https://doi.org/10.1037/mot0000051 |
DDC-Notation | 150 (maschinell ermittelte DDC-Kurznotation) |
Sachgruppe(n) | 150 Psychologie |
Online-Zugriff | Archivobjekt öffnen |
