Kontakt
A-Z
Träger / Förderer
Datenschutz
Impressum
Hilfe
Mein Konto
English
Katalog
Einfache Suche
Erweiterte Suche
Browsen (DDC)
Suchverlauf
Meine Auswahl
Hilfe
Datenshop
Mein Konto
Ablieferung von Netzpublikationen
Informationsvermittlung
Über die Deutsche
Nationalbibliothek
Katalog der Deutschen Nationalbibliothek
Gesamter Bestand
Musikarchiv
Exilsammlungen
Buchmuseum
Suchformular zurücksetzen
Expertensuche
?
Leichte Bedienung, intuitive Suche: Die Betaversion unseres neuen Katalogs ist online!
→ Zur Betaversion des neuen DNB-Katalogs
Noch nicht die passende Literatur gefunden?
→ Book a Librarian
Ergebnis der Suche nach:
"138226660"
im Bestand: Gesamter Bestand
11 - 20 von 36
Datum (neuestes zuerst)
Datum (ältestes zuerst)
Titel (A-Z)
Titel (Z-A)
Name (A-Z)
Name (Z-A)
Interne ID-Nr. aufsteigend
Interne ID-Nr. absteigend
11
Foaming of Acid-Hydrolyzed Insoluble Microalgae Proteins from Chlorella protothecoides
Enthalten in Food biophysics 14.4.2020: 1-8
12
Protein/Polysaccharide Complexes to Stabilize Decane-in-Water Nanoemulsions
Enthalten in Food biophysics 30.1.2020: 1-11
13
Investigations into the Structure-Function Relationship of the Naturally-Derived Surfactant Glycyrrhizin: Emulsion Stability
Enthalten in Food biophysics 18.1.2020: 1-9
14
Effect of Maltodextrin Dextrose Equivalent on Electrospinnability and Glycation Reaction of Blends with Pea Protein Isolate
Enthalten in Food biophysics 11.12.2019: 1-10
15
Impact of Concentration Ratio on the Formation and Stability of Emulsions Stabilized by Quillaja Saponin – Sodium Caseinate Mixtures
Enthalten in Food biophysics 3.1.2019: 1-11
16
Knowledge-Driven Developments in the Bioeconomy
Cham : Springer International Publishing, 2017, 1st edition 2017
17
Structure and properties of an ethylcellulose and stearyl alcohol/stearic acid (EC/SO:SA) hybrid oleogelator system
Enthalten in European journal of lipid science and technology Bd. 119, 2017, Nr. 11. 11 S.
18
Influence of different drying rates on mass transport of efflorescence-causing substances in thin caliber salamis during refrigerated storage in N2/CO2 MAP
In: European food research and technology 13.10.2017: 1-12
19
Stability of Emulsions Using a New Natural Emulsifier: Sugar Beet Extract (Beta vulgaris L.)
In: Food biophysics 14.5.2017: 1-10
20
Influence of droplet size on the antioxidant efficacy of oil-in-water emulsions loaded with rosemary in raw fermented sausages
In: European food research and technology 7.4.2017: 1-13
11 - 20 von 36
Alle Materialarten
Online Ressourcen (35)
Artikel (33)
Alle Standorte
Frankfurt (35)
Leipzig (35)
Online (frei zugänglich) (17)
Alle Normdaten
Personen (1)
Aktionen
In meine Auswahl übernehmen
Druckansicht
Versenden
News-Feed
Administration