|
11 |
Applied malting and brewing science Narziß, Ludwig. - Weinheim, Germany : Wiley-VCH, 2023
|
|
|
12 |
Applied Malting and Brewing Science Narziß, Ludwig. - Weinheim : Wiley-VCH GmbH, 2023, 1. Auflage
|
|
|
13 |
Baumtrotten Schilling, Klaus. - Zürich : AS Verlag, [2023]
|
|
|
14 |
Brau Beviale '23: Vorschau BrauBeviale (2023 : Nürnberg). - Nürnberg : Fachverlag Hans Carl GmbH, 30.10.2023
|
|
|
15 |
Designing the Internal Porous Structure of Soluble Coffee Particles to Improve Freeze-Drying and Functionality Levin, Patrick. - Göttingen : Cuvillier Verlag, 2023, 1. Auflage
|
|
|
16 |
Designing the internal porous structure of soluble coffee particles to improve freeze-drying and functionality Levin, Patrick. - Göttingen : Cuvillier Verlag, 2023, 1. Auflage
|
|
|
17 |
Destilliers dir - Destillation leicht gemacht Gehring, Tobias. - Auerbach : Tobias Gehring, [2023]
|
|
|
18 |
Frucht- und Gemüsesäfte Stuttgart (Hohenheim) : Ulmer, [2023], 4., aktualisierte und erweiterte Auflage
|
|
|
19 |
Frucht- und Gemüsesäfte Rouwen, Franz-Michael. - Stuttgart : Verlag Eugen Ulmer, 2023, 4. Auflage, revidierte Ausgabe
|
|
|
20 |
Klärung und Stabilisierung des Bieres Annemüller, Gerolf. - Berlin : VLB Berlin, 2023, 2. überarbeitete Auflage
|
|