|
11 |
Valorization of brewer’s spent grains through hydrothermal carbonization Pablo José, Arauzo. - Düren : Shaker, 2021, 1. Auflage
|
|
|
12 |
Characterization of the Volatile Sensometabolome of High-quality Green Teas and Studies on Changes in Tea Leaves Induced by the Manufacturing Process Flaig, Mario. - München : Verlag Dr. Hut, 2020
|
|
|
13 |
Einfluss der bioverfahrenstechnischen Parameter auf das Wachstum, die Morphologie und die Aromaproduktion ausgewählter Basidiomyceten (Speisepilze) Özdemir, Sibel. - Düren : Shaker, 2020, 1. Auflage
|
|
|
14 |
Einfluss der bioverfahrenstechnischen Parameter auf das Wachstum, die Morphologie und die Aromaproduktion ausgewählter Basidiomyceten (Speisepilze) Özdemir, Sibel. - Düren : Shaker Verlag, 2020
|
|
|
15 |
Einfluss der Maischegärung auf die Inhaltsstoffe und Eigenschaften von Weißwein Hammer, Simone. - Göttingen : Cuvillier Verlag, 2020, 1. Auflage
|
|
|
16 |
Role of glutathione and Botrytis cinerea laccase activities in wine quality Zimdars, Sabrina. - Göttingen : Cuvillier Verlag, 2020, 1. Auflage
|
|
|
17 |
Valorizing by-products from primary coffee processing through anaerobic fermentation Chala, Bilhate. - Düren : Shaker, 2020, 1. Auflage
|
|
|
18 |
Valorizing by-products from primary coffee processing through anaerobic fermentation Chala, Bilhate. - Düren : Shaker Verlag, 2020
|
|
|
19 |
Characterization of the volatile sensometabolome of high-quality green teas and studies on changes in tea leaves induced by the manufacturing process Flaig, Mario. - München : Verlag Dr. Hut, 2019, 1. Auflage
|
|
|
20 |
Impact of hot water extraction methods on key aroma compounds in beverages from differently roasted coffees and studies on the influence of single aroma compounds on the overall coffee aroma Kirsch, Sarah Lara. - München : Verlag Dr. Hut, 2019, 1. Auflage
|
|