|
21 |
Odorants thermally generated from Nicotiana tabacum and correlation with precursors in the leaves of the varieties Virginia, Burley and Oriental Meitinger, Michael. - München : Verlag Dr. Hut, 2019
|
|
|
22 |
Functional characterization of the Ustilago maydis effector protein Ten1 Erchinger, Philipp. - Marburg : Philipps-Universität Marburg, 2018
|
|
|
23 |
Integrated postharvest management of mango (Mangifera indica L.) with particular reference to harvest maturity and fresh fruit quality Kienzle, Stefanie. - Aachen : Shaker, 2018, 1. Auflage
|
|
|
24 |
Methode zur Untersuchung des Schneidprozesses von Halmgütern Sümening, Frederick. - Aachen : Shaker, 2018, 1. Auflage
|
|
|
25 |
Abiotic stress - a challenge for the master enzyme plasma membrane H+ -ATPase Jung, Stephan. - Gießen : Universitätsbibliothek, 2017
|
|
|
26 |
Effects of alternate furrow irrigation on physiological response, agronomic performance and physio-chemical quality of tomato cultivars Gonfa, Ashinie Bogale. - Aachen : Shaker, 2017, 1. Auflage
|
|
|
27 |
Färberreben (Teinturiers) sowie rote Farbmutanten weißer Qualitätsrebsorten entstanden durch VvmybA-bedingte Mutationen am Beerenfarblokus Röckel, Franco. - Quedlinburg : Julius Kühn-Institut, 2017
|
|
|
28 |
Identifikation von „Qualitäts“-Chromosomen in Vitis zur Frühdiagnose von Weinqualität Braun, Franziska. - Quedlinburg : Julius Kühn-Institut, 2017
|
|
|
29 |
Methodenentwicklung zur Herstellung cisgener Apfelpflanzen Schiffler, Juliane. - Quedlinburg : Julius Kühn-Institut, 2017
|
|
|
30 |
Application of non-destructive techniques for mango quality assessment Rungpichayapichet, Parika. - Aachen : Shaker, 2016, 1. Auflage
|
|