|
21 |
Valorization of brewer’s spent grains through hydrothermal carbonization Pablo José, Arauzo. - Düren : Shaker, 2021, 1. Auflage
|
|
|
22 |
Brewing Techniques in Practice Back, Werner. - Nürnberg : Fachverlag Hans Carl, 2020
|
|
|
23 |
Brewing Techniques in Practice Back, Werner. - Nürnberg : Fachverlag Hans Carl, 2020
|
|
|
24 |
Characterization of the Volatile Sensometabolome of High-quality Green Teas and Studies on Changes in Tea Leaves Induced by the Manufacturing Process Flaig, Mario. - München : Verlag Dr. Hut, 2020
|
|
|
25 |
Einfluss der bioverfahrenstechnischen Parameter auf das Wachstum, die Morphologie und die Aromaproduktion ausgewählter Basidiomyceten (Speisepilze) Özdemir, Sibel. - Düren : Shaker, 2020, 1. Auflage
|
|
|
26 |
Hopfenliebe Nottebohm, Toni. - Stuttgart : Verlag Eugen Ulmer, 2020
|
|
|
27 |
The Comprehensive Guide to Brewing Basařová, Gabriela. - Nürnberg : Fachverlag Hans Carl, 2020
|
|
|
28 |
Valorizing by-products from primary coffee processing through anaerobic fermentation Chala, Bilhate. - Düren : Shaker, 2020, 1. Auflage
|
|
|
29 |
Analytik des Weines Dietrich, Helmut. - Stuttgart : Verlag Eugen Ulmer, 2019
|
|
|
30 |
Analytik des Weines Dietrich, Helmut. - Stuttgart : Verlag Eugen Ulmer, 2019
|
|