|
141 |
Between Feasts and Daily Meals Pollock, Susan. - Berlin : Humboldt-Universität zu Berlin, 2015
|
|
|
142 |
Cultures of Food and Gastronomy in Mughal and post-Mughal India Narayanan, Divya. - Heidelberg : Universitätsbibliothek Heidelberg, 2015
|
|
|
143 |
Das Oktoberfest Krauss, Sylvia. - Regensburg : Verlag Friedrich Pustet, 2015, 1. Aufl.
|
|
|
144 |
Deconstructing Gender in Carnival Sterzi, Valeria. - Bielefeld : transcript Verlag, 2015
|
|
|
145 |
Döner Hawaii Trenk, Marin. - Stuttgart : Klett-Cotta, 2015, 1. Aufl.
|
|
|
146 |
Du feu originel aux nouvelles cuissons Brüssel : P.I.E.-Peter Lang S.A, 2015
|
|
|
147 |
Food and the Internet Frankfurt : Peter Lang GmbH, Internationaler Verlag der Wissenschaften, 2015
|
|
|
148 |
Gotham Chop Suey Weishaupt, Sonja. - Münster : Waxmann Verlag GmbH, 2015, 1. Aufl.
|
|
|
149 |
Kannibalismus, eine anthropologische Konstante? Wiesbaden : Harrassowitz, O, 2015, 1., Auflage
|
|
|
150 |
Kultur des Vergnügens Bielefeld : transcript Verlag, 2015
|
|