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Ergebnis der Suche nach: "Rye"
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Online Ressourcen 211 Haben Sie die Geister gesehen?
Blümel, Michael. - Norderstedt : Books on Demand, 2019
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Online Ressourcen 212 Qualitätsuntersuchungen der Thüringer Getreide- und Rapsernte anhand repräsentativer Ernteproben
König, Volkmar. - Jena : Thüringer Landesamt für Landwirtschaft und Ländlichen Raum, 2019
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Online Ressourcen 213 Qualitätsuntersuchungen der Thüringer Getreide- und Rapsernte anhand repräsentativer Ernteproben
König, Volkmar. - Jena : Thüringer Landesamt für Landwirtschaft und Ländlichen Raum, 2019
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Online Ressourcen 214 Rye. Fleas. Chrismon.
Helg, Rockmusiker. - Leipzig : Deutsche Nationalbibliothek, 2019
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Online Ressourcen 215 Sortenratgeber Thüringen
Raum, Thüringer Landesamt für Landwirtschaft und Ländlichen. - Jena : Thüringer Landesamt für Landwirtschaft und Ländlichen Raum, 2019
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Online Ressourcen 216 Third report on the chemical composition and physical properties of American cereals
Richardson, Clifford. - Norderstedt : Hansebooks GmbH, 2019, Nachdruck der Ausgabe von 1886
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Artikel 217 Antioxidant Properties of Rye Starch Films Containing Rosehip Extract and Their Application in Packaging of Chicken Breast
Enthalten in Starch Bd. 71, 2019, Nr. 11-12. 8 S.
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Artikel 218 Glucose Appearance Rate Rather than the Blood Glucose Concentrations Explains Differences in Postprandial Insulin Responses between Wholemeal Rye and Refined Wheat Breads—Results from A Cross‐Over Meal Study
Enthalten in Molecular nutrition & food research Bd. 63, 2019, Nr. 7. 9 S.
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Artikel 219 A multicenter study to evaluate harmonization of assays for N-terminal propeptide of type I procollagen (PINP): a report from the IFCC-IOF Joint Committee for Bone Metabolism
Enthalten in Clinical chemistry and laboratory medicine Bd. 57, 2019, Nr. 10: 1546-1555. 10 S.
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Artikel 220 Phenolic compounds and biological activities of rye (Secale cereale L.) grains
Enthalten in Open chemistry Bd. 17, 2019, Nr. 1: 988-999. 12 S.
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