|
101 |
[Il cibo et la storia: il Medioevo europeo] Food cultures in Medieval Europe Campanini, Antonella. - Bruxelles : Peter Lang, [2019]
|
|
|
102 |
Food Cultures in Medieval Europe Campanini, Antonella. - Bruxelles : Peter Lang Verlag, 2019, digitale Originalausgabe
|
|
|
103 |
[Foodscapes] Foodscapes New York : Peter Lang, [2019]
|
|
|
104 |
[Foodscapes] Foodscapes New York : Peter Lang, [2019]
|
|
|
105 |
Foodscapes New York : Peter Lang Verlag, 2019, digitale Originalausgabe
|
|
|
106 |
[Kalsarikänni] Kalsarikänni Rantanen, Miska. - München : Goldmann, Januar 2019, 1. Auflage, deutsche Erstausgabe
|
|
|
107 |
Langues, cultures et gastronomie : communication interculturelle et contrastes/ Lenguas, culturas y gastronomía: comunicación intercultural y contrastes Frankfurt a.M. : Peter Lang GmbH, Internationaler Verlag der Wissenschaften, 2019
|
|
|
108 |
Picietl-tobacco: divine plant of the Aztecs Elferink, Jan G. R.. - Muenchen : LINCOM GmbH, 2019
|
|
|
109 |
Vorwiegend festkochend Herles, Wolfgang. - München : Penguin Verlag, 2019, 1. Auflage
|
|
|
110 |
Vorwiegend festkochend Herles, Wolfgang. - München : Penguin Verlag, 2019
|
|