Katalog der Deutschen Nationalbibliothek
Ergebnis der Suche nach: tit all "Consuming cassava as a staple food places children 2-5 years old at risk for inadequate protein intake, an observational study in Kenya and Nigeria"
Link zu diesem Datensatz | https://d-nb.info/1098712773 |
Titel | Consuming cassava as a staple food places children 2-5 years old at risk for inadequate protein intake, an observational study in Kenya and Nigeria / by Kevin Stephenson, Rachel Amthor, Sally Mallowa, Rhoda Nungo, Busie Maziya-Dixon, Simon Gichuki, Ada Mbanaso, Mark Manary |
Person(en) |
Stephenson, Kevin (Verfasser) Amthor, Rachel (Mitwirkender) Mallowa, Sally (Mitwirkender) Nungo, Rhoda (Mitwirkender) Maziya-Dixon, Busie (Mitwirkender) Gichuki, Simon (Mitwirkender) Mbanaso, Ada (Mitwirkender) Manary, Mark (Mitwirkender) |
Organisation(en) | SpringerLink (Online service) (Herausgebendes Organ) |
Umfang/Format | Online-Ressource : online resource. |
Persistent Identifier |
URN: urn:nbn:de:1111-2016043034992 DOI: 10.1186/1475-2891-9-9 |
URL | http://dx.doi.org/10.1186/1475-2891-9-9 (Open Access) |
Zeitliche Einordnung | Erscheinungsdatum: 2010 |
Sprache(n) | Englisch (eng) |
Beziehungen | In: Nutrition journal (Bd. 9, 26.2.2010, Nr. 1, date:12.2010: 1-6) |
Online-Zugriff | Archivobjekt öffnen |