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Titel An Extremely Sensitive Amylase Activity Assay and its Application for the Determination of the Residual Amylase Activity in Bread / Katrin Reichenberger, Sabine Lutz-Wahl, Lucas Kettner, Lutz Fischer ; Herausgeber: Reichenberger, Katrin; Department of Biotechnology and Enzyme Science, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstr. 25, 70599, Stuttgart, Germany; Lutz-Wahl, Sabine; Department of Biotechnology and Enzyme Science, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstr. 25, 70599, Stuttgart, Germany; Kettner, Lucas; Department of Biotechnology and Enzyme Science, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstr. 25, 70599, Stuttgart, Germany; Fischer, Lutz; Department of Biotechnology and Enzyme Science, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstr. 25, 70599, Stuttgart, Germany
Person(en) Reichenberger, Katrin (Verfasser)
Lutz-Wahl, Sabine (Verfasser)
Kettner, Lucas (Verfasser)
Fischer, Lutz (Verfasser)
Organisation(en) Reichenberger, Katrin; Department of Biotechnology and Enzyme Science, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstr. 25, 70599, Stuttgart, Germany (Herausgeber)
Lutz-Wahl, Sabine; Department of Biotechnology and Enzyme Science, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstr. 25, 70599, Stuttgart, Germany (Herausgeber)
Kettner, Lucas; Department of Biotechnology and Enzyme Science, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstr. 25, 70599, Stuttgart, Germany (Herausgeber)
Fischer, Lutz; Department of Biotechnology and Enzyme Science, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, Garbenstr. 25, 70599, Stuttgart, Germany (Herausgeber)
Verlag Hohenheim : Universität Hohenheim
Zeitliche Einordnung Erscheinungsdatum: 2025
Umfang/Format Online-Ressource
Persistent Identifier URN: urn:nbn:de:101:1-2508270220582.124160040588
DOI: 10.1007/s12161-025-02781-3
URL https://doi.org/10.1007/s12161-025-02781-3 (Verlag) (kostenfrei zugänglich)
https://hohpublica.uni-hohenheim.de/handle/123456789/17949 (Verlag) (kostenfrei zugänglich)
Sprache(n) Englisch (eng)
Anmerkungen In: Food analytical methods, 18 (2025), 1149-1161. https://doi.org/10.1007/s12161-025-02781-3. ISSN: 1936-976X New York : Springer US
In: Food analytical methods
In: 18
In: 1149
In: 1161
In: Springer US
In: New York
In: 1936-976X
DDC-Notation 616.994 (maschinell ermittelte DDC-Kurznotation)
Sachgruppe(n) 610 Medizin, Gesundheit

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