Katalog der Deutschen Nationalbibliothek
Ergebnis der Suche nach: dcs=394.1*
![]() |
|
Link zu diesem Datensatz | https://d-nb.info/983824967 |
Art des Inhalts | Konferenzschrift, 2005, Prag |
Titel | The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day : Eighth Symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) "The diffusion of food culture: cookery and food education in Europe since the eighteenth century", Prague, 30 september - 5 october 2003 / ed. by Derek J. Oddy and Lydia Petráňová |
Person(en) | Oddy, Derek J. (Herausgeber) |
Organisation(en) | International Commission for Research into European Food History (Herausgebendes Organ) |
Ausgabe | 1. ed. |
Verlag | Prague : Academia |
Zeitliche Einordnung | Erscheinungsdatum: 2005 |
Umfang/Format | 300 S. : Ill., Kt. ; 25 cm |
ISBN/Einband/Preis | 80-200-1325-3 kart. : Kč 325.00 |
Sprache(n) | Englisch (eng) |
Anmerkungen | Literaturangaben |
Schlagwörter | Europa ; Hof ; Ess- und Trinksitte ; Geschichte 1700-2000 ; Kongress ; Prag <2005> |
DDC-Notation | 394.12094 [DDC22ger] |
Sachgruppe(n) | 390 Bräuche, Etikette, Folklore |
Weiterführende Informationen | Inhaltsverzeichnis |
Leipzig |
Signatur: 2008 A 20330
Bereitstellung in Leipzig |
