Katalog der Deutschen Nationalbibliothek
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Link zu diesem Datensatz | https://d-nb.info/1364124858 |
Titel | Ice Cream / by H. Douglas Goff, Richard W. Hartel, Scott A. Rankin |
Person(en) |
Goff, H. Douglas (Verfasser) Hartel, Richard W. (Verfasser) Rankin, Scott A. (Verfasser) |
Organisation(en) | SpringerLink (Online service) (Sonstige) |
Ausgabe | 8th ed. 2025 |
Verlag | Cham : Springer Nature Switzerland, Imprint: Springer |
Zeitliche Einordnung | Erscheinungsdatum: 2025 |
Umfang/Format | Online-Ressource, XIV, 560 p. 139 illus., 88 illus. in color. : online resource. |
Andere Ausgabe(n) |
Printed edition:: ISBN: 978-3-031-77871-1 Printed edition:: ISBN: 978-3-031-77873-5 Printed edition:: ISBN: 978-3-031-77874-2 |
Inhalt | The Ice Cream Industry -- Composition and Formulations -- Mix Ingredients -- Flavoring and Coloring Materials -- Calculation of Ice Cream Mixes -- Mix Processing and Properties -- Freezing and Refrigeration -- Packaging, Hardening and Shipping -- Ice Cream Structure -- Shelf Life -- Soft-Frozen Dairy Desserts -- Novelty Products and Ice Cream Cakes -- Formulations for Specialty Products -- Non-Dairy Frozen Desserts -- Hygienic Considerations for Equipment and Facilities -- Microbiological Quality and Safety; Cleaning and Sanitizing Practices -- Analyzing Frozen Desserts -- Entrepreneurship, Retailing, Store Operations |
Persistent Identifier |
URN: urn:nbn:de:101:1-2504300416362.446489454623 DOI: 10.1007/978-3-031-77872-8 |
URL | https://doi.org/10.1007/978-3-031-77872-8 |
ISBN/Einband/Preis | 978-3-031-77872-8 |
Sprache(n) | Englisch (eng) |
DDC-Notation | 664 (maschinell ermittelte DDC-Kurznotation) |
Sachgruppe(n) | 660 Technische Chemie |
Online-Zugriff | Archivobjekt öffnen |
