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Online Ressourcen
Link zu diesem Datensatz https://d-nb.info/1364124858
Titel Ice Cream / by H. Douglas Goff, Richard W. Hartel, Scott A. Rankin
Person(en) Goff, H. Douglas (Verfasser)
Hartel, Richard W. (Verfasser)
Rankin, Scott A. (Verfasser)
Organisation(en) SpringerLink (Online service) (Sonstige)
Ausgabe 8th ed. 2025
Verlag Cham : Springer Nature Switzerland, Imprint: Springer
Zeitliche Einordnung Erscheinungsdatum: 2025
Umfang/Format Online-Ressource, XIV, 560 p. 139 illus., 88 illus. in color. : online resource.
Andere Ausgabe(n) Printed edition:: ISBN: 978-3-031-77871-1
Printed edition:: ISBN: 978-3-031-77873-5
Printed edition:: ISBN: 978-3-031-77874-2
Inhalt The Ice Cream Industry -- Composition and Formulations -- Mix Ingredients -- Flavoring and Coloring Materials -- Calculation of Ice Cream Mixes -- Mix Processing and Properties -- Freezing and Refrigeration -- Packaging, Hardening and Shipping -- Ice Cream Structure -- Shelf Life -- Soft-Frozen Dairy Desserts -- Novelty Products and Ice Cream Cakes -- Formulations for Specialty Products -- Non-Dairy Frozen Desserts -- Hygienic Considerations for Equipment and Facilities -- Microbiological Quality and Safety; Cleaning and Sanitizing Practices -- Analyzing Frozen Desserts -- Entrepreneurship, Retailing, Store Operations
Persistent Identifier URN: urn:nbn:de:101:1-2504300416362.446489454623
DOI: 10.1007/978-3-031-77872-8
URL https://doi.org/10.1007/978-3-031-77872-8
ISBN/Einband/Preis 978-3-031-77872-8
Sprache(n) Englisch (eng)
DDC-Notation 664 (maschinell ermittelte DDC-Kurznotation)
Sachgruppe(n) 660 Technische Chemie

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