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Gehobene und exquisite Küche in der Konsumgesellschaft Krüger, Benedikt. - Ostfildern : Thorbecke, 2019
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Characterization of key aroma compounds of celeriac, carrot, navet, onion and leek and their contribution to the aroma of the meat bouillon Pot-au-Feu Holzmayr, Stefan. - München : Verlag Dr. Hut, 2018
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Lustgetränk und Stärkungsmittel Wolschon, Miriam. - Hamburg : Diplom.de, 2014, 1. Auflage
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Changes in internal meat colour and colour opacity as predictors of cooking time Pakula, Christiane. - Aachen : Shaker, 2012, 1. Aufl.
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Zur Beschaffung, Lagerung und Vorbereitung der Rohwaren für die Speisenproduktion in Hotel und Gaststätte Fuchs, Michael H., 2010
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Development and Evaluation of a Prototype of an Electronic Cookbook Pozzi, Daniel. - Aachen : Shaker, 2008, 1. Auflage
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Innovative storage concepts in private home refrigeration Klingshirn, Astrid. - Aachen : Shaker, 2008, 1. Auflage
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The creolization of food in New Orleans Block, Petra, [2008]
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Development and evaluation of a prototype of an electronic cookbook Pozzi, Daniel, 2007
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Erhebung des Verbraucherverhaltens bei der Lagerung verderblicher Lebensmittel in Europa Thomas, Simone. - Aachen : Shaker, 2007, 1. Auflage
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