|
171 |
The Monocle guide to drinking & dining Berlin : Gestalten, 2016, [1. Auflage]
|
|
|
172 |
Über die Kunst der Trunkenheit Reckewitz, Marcus. - Köln : Anaconda, [2016]
|
|
|
173 |
[Beyond Bratwurst] Was is(s)t Deutschland Heinzelmann, Ursula. - Wiesbaden : Tre Torri Verlag, [2016]
|
|
|
174 |
Between Feasts and Daily Meals Pollock, Susan. - Berlin : Humboldt-Universität zu Berlin, 2015
|
|
|
175 |
Between feasts and daily meals Berlin : Ed. Topoi, 2015
|
|
|
176 |
Breites Wissen ... nachgelegt Niermann, Ingo. - Berlin : Rogner & Bernhard, 2015, 1., erw. und aktualisierte Neuaufl.
|
|
|
177 |
Cultures of food and gastronomy in Mughal and post-Mughal India Narayanan, Divya, Januar 2015
|
|
|
178 |
Cultures of Food and Gastronomy in Mughal and post-Mughal India Narayanan, Divya. - Heidelberg : Universitätsbibliothek Heidelberg, 2015
|
|
|
179 |
Döner Hawaii Trenk, Marin. - Stuttgart : Klett-Cotta, 2015
|
|
|
180 |
Döner Hawaii Trenk, Marin. - Stuttgart : Klett-Cotta, 2015, 1. Aufl.
|
|