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Einflussfaktoren, Entstehung und Analytik des Phänomens Gushing Christian, Manuel Konstantin, 2011
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Evaluating the influence of stress parameters on Oenococcus oeni and the subsequent volatile aroma composition of white wine Knoll, Caroline, 2011
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Flavonoide im Rooibos (Apalathus linearis) Laue, Christian. - Göttingen : Cuvillier, 2011, 1. Aufl.
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Hydrophobins and Fungispumins Stübner, Matthias Robert, 2011
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Identifizierung biogene Amine bildender Bakterien und Einsatz von Enzymen zur Hemmung ihres Wachstums während der Weinbereitung Sebastian, Patrick, 2011
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Improvement of varietal aroma in grape and tropical fruit wines by optimal choice of yeasts and nutrient supplements Pattaraporn Srisamatthakarn, 2011
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Integrated analysis of transcriptome and metabolome to understand grapevine development Cuadros-Inostroza, Álvaro, 2011
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Kelterknecht und Lebensfreud Kuderna, Herbert. - Weinstadt/Remshalden : Bärenfelser, 2011, 1. Aufl.
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Klärung und Stabilisierung des Bieres Manger, Hans-J.. - Berlin : VLB, 2011, 1. Aufl.
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Met Stückler, Karl. - Graz : Stocker, 2011
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