Katalog der Deutschen Nationalbibliothek

Neuigkeiten Der Multimedia-Zeitschriftenlesesaal und der Kartenlesesaal in Leipzig sind vom 30.10. bis 03.11. geschlossen. // The multimedia/periodical reading room and the map reading room in Leipzig are closed from 30.10 to 03.11.
 
Neuigkeiten Leipzig: Freitag, 31. Oktober 2025: Die Deutsche Nationalbibliothek in Leipzig ist geschlossen. Die Ausstellungen des Deutschen Buch- und Schriftmuseums sind von 10 bis 18 Uhr geöffnet. // Friday, 31 October 2025: The German National Library in Leipzig will be closed. The exhibitions of the German Museum of Books and Writing will open from 10:00 to 18:00.
 
 
 


Ergebnis der Suche nach: "Rye"
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Artikel 481 Determination of the Botanical Origin of Starches Using Iodine Reaction and Fuzzy Set Theory
Enthalten in Starch Bd. 47, 2006, Nr. 9: 350-358. 9 S.
Online Ressource
Artikel 482 Studies on Rye Starch Properties and Modification. Part III: Viscograph Pasting Characteristics of Rye Starches †
Enthalten in Starch Bd. 46, 2006, Nr. 1: 2-8. 7 S.
Online Ressource
Artikel 483 Studies on Rye Starch Properties and Modification. Part II: Swelling and Solubility Behaviour of Rye Starch Granules †
Enthalten in Starch Bd. 44, 2006, Nr. 1: 8-14. 7 S.
Online Ressource
Artikel 484 Studies on Rye Starch Properties and Modification. Part I: Composition and Properties of Rye Starch Granules
Enthalten in Starch Bd. 43, 2006, Nr. 9: 331-339. 9 S.
Online Ressource
Artikel 485 The Effects of Water Soluble Arabinoxylan on Gelatinization and Retrogradation of Starch
Enthalten in Starch Bd. 43, 2006, Nr. 1: 5-10. 6 S.
Online Ressource
Artikel 486 Effect of Ammonia on Cereals
Enthalten in Starch Bd. 42, 2006, Nr. 2: 46-49. 4 S.
Online Ressource
Artikel 487 Mold spectrum of four cereal brands of the German crop 1995
Enthalten in Nahrung Bd. 41, 2006, Nr. 3: 139-141. 3 S.
Online Ressource
Artikel 488 Thermolysis of Carbohydrates in Oxygen‐free Atmosphere. Part III. Thermal Gravimetric and Differential Thermal Analysis of Starch †
Enthalten in Starch Bd. 38, 2006, Nr. 12: 410-413. 4 S.
Online Ressource
Artikel 489 Changes in Starch Granule Size Distribution and Starch Gelatinization Properties During Development and Maturation of Wheat, Barley and Rye
Enthalten in Starch Bd. 35, 2006, Nr. 10: 335-340. 6 S.
Online Ressource
Artikel 490 Starch Gelatinization: A Morphological Study of Triticeae and Other Starches
Enthalten in Starch Bd. 34, 2006, Nr. 7: 221-223. 3 S.
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