|
41 |
Analytik des Weines Dietrich, Helmut. - Stuttgart (Hohenheim) : Ulmer, [2019]
|
|
|
42 |
Beer filtration and stabilisation Balzer, Ulrich. - Nuremberg, Germany : Fachverlag Hans Carl GmbH, [2019], 1. Auflage
|
|
|
43 |
[Ausgewählte Kapitel der Brauereitechnologie] Brewing Techniques in Practice Back, Werner. - Nuremberg, Germany : Fachverlag Hans Carl, [2019]
|
|
|
44 |
Characterization of the volatile sensometabolome of high-quality green teas and studies on changes in tea leaves induced by the manufacturing process Flaig, Mario. - München : Verlag Dr. Hut, 2019, 1. Auflage
|
|
|
45 |
Die Bayerische Branntweingeschichte Donauer, Franz. - Zolling : Schwarzbuch Verlag, März 2019, Deutsche Erstausgabe, 1. Auflage
|
|
|
46 |
Getränkeschankanlagen Berlin : Beuth, [2019], 1. Auflage, Stand der abgedruckten Normen: September 2018
|
|
|
47 |
Impact of hot water extraction methods on key aroma compounds in beverages from differently roasted coffees and studies on the influence of single aroma compounds on the overall coffee aroma Kirsch, Sarah Lara. - München : Verlag Dr. Hut, 2019, 1. Auflage
|
|
|
48 |
Kaffee-Genuss Hamburg : Zeitungsgruppe Hamburg GmbH, 2019
|
|
|
49 |
Molecular and sensory studies on coffee bitter taste Klade, Stefan. - München : Verlag Dr. Hut, 2019, 1. Auflage
|
|
|
50 |
Rohstoffzerkleinerung in der Gärungs- und Getränkeindustrie Manger, Hans-J.. - Berlin : VLB Berlin, 2019, 1. Auflage
|
|