|
51 |
Valorization of brewer’s spent grains through hydrothermal carbonization Arauzo, Pablo José. - Düren : Shaker Verlag, 2021
|
|
|
52 |
Valorization of brewer’s spent grains through hydrothermal carbonization Pablo José, Arauzo. - Düren : Shaker, 2021, 1. Auflage
|
|
|
53 |
Wellness ingredients and juice processing Berlin : De Gruyter, [2021]
|
|
|
54 |
Würzebereitung im Sudhaus Manger, Hans-J.. - Berlin : VLB Berlin, 2021, 1. Auflage
|
|
|
55 |
Zeitreisen Neustadt/Wstr. : Meininger Verlag GmbH
|
|
|
56 |
Brauerei-Adressbuch Nürnberg : Fachverlag Hans Carl GmbH, [2020], 31., aktualisierte und überarbeittete Auflage 2020/21
|
|
|
57 |
Brewing Techniques in Practice Back, Werner. - Nürnberg : Fachverlag Hans Carl, 2020
|
|
|
58 |
Brewing Techniques in Practice Back, Werner. - Nürnberg : Fachverlag Hans Carl, 2020
|
|
|
59 |
Characterization of the Volatile Sensometabolome of High-quality Green Teas and Studies on Changes in Tea Leaves Induced by the Manufacturing Process Flaig, Mario. - München : Verlag Dr. Hut, 2020
|
|
|
60 |
Das älteste Riesenweinfass Bierende, Edgar. - Tübingen : Museum der Universität Tübingen - MUT, [2020]
|
|