|
11 |
Technologie der Obstbrennerei Gössinger, Manfred. - Stuttgart (Hohenheim) : Ulmer, [2024], 4., aktualisierte Auflage
|
|
|
12 |
Applied Malting and Brewing Science Narziß, Ludwig. - Weinheim : Wiley-VCH GmbH, 2023, 1. Auflage
|
|
|
13 |
Applied malting and brewing science Narziß, Ludwig. - Weinheim, Germany : Wiley-VCH, 2023
|
|
|
14 |
Applied Malting and Brewing Science Narziß, Ludwig. - Weinheim : Wiley-VCH GmbH, 2023, 1. Auflage
|
|
|
15 |
Baumtrotten Schilling, Klaus. - Zürich : AS Verlag, [2023]
|
|
|
16 |
Brau Beviale '23: Vorschau BrauBeviale (2023 : Nürnberg). - Nürnberg : Fachverlag Hans Carl GmbH, 30.10.2023
|
|
|
17 |
Designing the Internal Porous Structure of Soluble Coffee Particles to Improve Freeze-Drying and Functionality Levin, Patrick. - Göttingen : Cuvillier Verlag, 2023, 1. Auflage
|
|
|
18 |
Designing the internal porous structure of soluble coffee particles to improve freeze-drying and functionality Levin, Patrick. - Göttingen : Cuvillier Verlag, 2023, 1. Auflage
|
|
|
19 |
Destilliers dir - Destillation leicht gemacht Gehring, Tobias. - Auerbach : Tobias Gehring, [2023]
|
|
|
20 |
Frucht- und Gemüsesäfte Stuttgart (Hohenheim) : Ulmer, [2023], 4., aktualisierte und erweiterte Auflage
|
|