|
171 |
Evaluation of two supplementation strategies to improve long chain omega-3 fatty acid status in healthy subjects Geppert, Julia, 2007
|
|
|
172 |
Fleischkonsum als Leistungsgarantie Mach, Birgit. - Linz : Trauner, 2007
|
|
|
173 |
Influence of food derived Maillard reaction products on the cellular response of macrophages Muscat, Sonja, 2007
|
|
|
174 |
Influence of food derived Maillard reaction products on the cellular response of macrophages Muscat, Sonja, 2007
|
|
|
175 |
Investigations on influence of different dietary proteins on lipid metabolism in rats fed a hyperlipidemic diet Shukla, Anjali, 2007
|
|
|
176 |
Investigations on influence of different dietary proteins on lipid metabolism in rats fed a hyperlipidemic diet Shukla, Anjali, 2007
|
|
|
177 |
Konzentrationsabhängige Interaktionen zwischen alpha-Tocopherol und weiteren Antioxidantien in lipidhaltigen Systemen Ohm, Verena Alexa. - Tönning : Der Andere Verl., 2007
|
|
|
178 |
Lycopin-Isomere in Lebensmitteln und Humanplasma - Strukturaufklärung, antioxidative Aktivität, Gehalte und relative (E)-(Z)-Verhältnisse Fröhlich, Kati, 2007
|
|
|
179 |
Lycopin-Isomere in Lebensmitteln und Humanplasma Fröhlich, Kati, 2007
|
|
|
180 |
Strategien für präventives Ernährungsverhalten bei Kindern und Jugendlichen in Deutschland Eichhorn, Christine. - Berlin : Lit, 2007
|
|