Katalog der Deutschen Nationalbibliothek

Neuigkeiten

Leichte Bedienung, intuitive Suche: Die Betaversion unseres neuen Katalogs ist online! → Zur Betaversion des neuen DNB-Katalogs

 
Neuigkeiten Der Multimedia-Zeitschriftenlesesaal und der Kartenlesesaal in Leipzig sind vom 30.10. bis 03.11. geschlossen. // The multimedia/periodical reading room and the map reading room in Leipzig are closed from 30.10 to 03.11.
 
 
Neuigkeiten Ihr Suchergebnis enthält zu viele Treffer. Bitte schränken Sie Ihre Suche weiter ein.
 


Ergebnis der Suche nach: cod="ro"
im Bestand: Gesamter Bestand

100001 - 100010 von 4464197
<< < > >>


Online Ressourcen 100001 Food Business Owner Perspectives on Meal Delivery Platforms in Belgium: A Qualitative Investigation
Keeble, Matthew. - Mannheim : SSOAR, GESIS – Leibniz-Institut für Sozialwissenschaften e.V., 2025
Online Ressource
Online Ressourcen 100002 FOOD CHAINge
Filko, Nadine. - Frankfurt am Main : dfv Mediengruppe Fachbuch, 2025, 1. Auflage
Online Ressource
Online Ressourcen 100003 Food choice and pharyngeal pumping activity of bacterial-feeding nematodes are driven by different functional traits
Ortlieb, Christin. - Berlin : Humboldt-Universität zu Berlin, 2025
Online Ressource
Online Ressourcen 100004 Food fermentation: an essential unit operation towards secure, sustainable, safe, and sustaining food systems
Gänzle, Michael G.. - Hohenheim : Universität Hohenheim, 2025
Online Ressource
Online Ressourcen 100005 Food For Thought - Denkanstöße, haben Sie noch alle Murmeln beisammen? - Angela's lost marbles
Dick, Angela. - Berlin : epubli, 2025, 1. Auflage
Online Ressource
Online Ressourcen 100006 Food Literacy, Curriculum, and The Global South
Chattaraj, Dishari. - Cham : Springer Nature Switzerland, Imprint: Palgrave Macmillan, 2025, 1st ed. 2025
Online Ressource
Online Ressourcen 100007 Food Management und Nachhaltigkeit
Wiesbaden : Springer Fachmedien Wiesbaden, Imprint: Springer Gabler, 2025, 1st ed. 2025
Online Ressource
Online Ressourcen 100008 Food redistribution in Germany : implementation and influencing factors - An empirical study based on "Tafel" food banks in Lower Saxony
Frerk, Murielle. - Osnabrück : Hochschule Osnabrück, 2025
Online Ressource
Online Ressourcen 100009 Food Safety & Hygiene Training
Windhoek : GIZ, 2025, Publikation
Online Ressource
Online Ressourcen 100010 Food safety implications of metals from bullet fragments in game meat: an investigation of bullet composition, bullet fragmentation and gastrointestinal solubility
Haase, Annina. - Berlin : Technische Universität Berlin, 2025
Online Ressource


100001 - 100010 von 4464197
<< < > >>


E-Mail-IconAdministration