|
1 |
Mischungen beim antiken Gelage Schlesier, Renate. - Berlin/Boston : De Gruyter, 2024
|
|
|
2 |
The Graveyard and the Table Straczuk, Justyna. - Frankfurt a.M. : Peter Lang GmbH, Internationaler Verlag der Wissenschaften, 2021
|
|
|
3 |
Between Feasts and Daily Meals Pollock, Susan. - Berlin : Humboldt-Universität zu Berlin, 2015
|
|
|
4 |
Cultures of Food and Gastronomy in Mughal and post-Mughal India Narayanan, Divya. - Heidelberg : Universitätsbibliothek Heidelberg, 2015
|
|
|
5 |
Richtig rauchen Lipinsky, Anke. - Münster : Waxmann Verlag GmbH, 2015
|
|
|
6 |
"The situation is changing the habits" - dietary acculturation and affecting factors among selected South Indian migrants in Singapore in context of the acculturation process Pahr-Hosbach, Sandra. - Gießen : Universitätsbibliothek, 2015
|
|
|
7 |
Ausgewählte Aspekte der Kultur und Geschichte des Haushalts Butz, Eva-Maria. - Dortmund : Universitätsbibliothek Dortmund, 2014
|
|
|
8 |
Culture, Acculturation, and Eating Behaviour in Adolescence:A Comprehensive Analysis of Turkish Migrants in Comparison to Germans and Turks Steinhilber, Amina. - Schwäbisch Gmünd : Pädagogische Hochschule Schwäbisch Gmünd, Bibliothek, 2014
|
|
|
9 |
Gemeinsam essen Bennewitz, Kristina. - Jena : Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek Jena, 2014
|
|
|
10 |
Trink- und Mahlgemeinschaften im archaischen und klassischen Griechenland Köster, Anette. - Berlin : Freie Universität Berlin, 2011
|
|